Share on Facebook Share on Twitter

Obiective foto manuale adaptate SONY A7, NEX ,Montura E

Aceasta pagina este dedicata diverselor obiective foto manuale care sunt adaptate pentru montura E a camerelor digitale SONY NEX si fiecare obiectiv avand prezentate specificatiile tehnice,dar si caracteristicile de calitate ,dupa caz imagini de test sau linkuri de review.Obiectivele cu montura M42  sunt prezentate pe o pagina separata in acest site.


o

MINOLTA MD 50mm/F2 Portret, sharp & Bokeh JAPAN adaptat SONY A7, NEX

Obiectiv japonez  manual  de calitate si de serie limitata.Obiectivul este adaptat  pentru montura E,SONY NEX de pe montura de baza Minolta MD.Se poate monta pe orice mirrorless cu montura E, SONY NEX.Optica foarte performanta face posibile imagini foarte sharp cu o cromatica placuta pe intreaga scala a diafragmelor iar ca o caracteristica deosebita fata de obiectivele similare este claritatea maxima (sharpul pronuntat) inca de la F 2 (wide open) si efectul de bokeh foarte placut.Este extrem de ergonomic iar testele comparate il situeaza in categoria obiectivelor de top.Obiectivul vine cu adaptorul montat.

POZE TEST CU ACEST MODEL

HQ VIDEO TESTED COMANDA RAPIDA  TEL:0725630660 Special PRIME Lens

BEST FOR VIDEO

KONICA 52 mm/ F1,8 PORTRET,SHARP & BOKEH JAPAN adaptat SONY A7,NEX

Best of the best…Obiectiv  japonez de calitate maxima,testat full frame Sony A7.Este adaptat ferm pentru montura E,SONY NEX si se poate monta pe orice mirrorless cu montura SONY NEX.Konica a produs unele obiective care sunt considerate de catre unii analisti foto ca fiind cele mai bune de pe piata mondiala.Optica foarte performanta face posibile imagini foarte sharp cu o cromatica placuta pe intreaga scala a diafragmelor.Este extrem de ergonomic iar testele comparate il situeaza in categoria obiectivelor de top.Obiectivul vine cu adaptorul montat.

POZE TEST CU ACEST OBIECTIV

HQ VIDEO TESTED COMANDA RAPIDA  TEL:0725630660 Special PRIME Lens

BEST FOR VIDEO

PENTAX A MACRO TELE-ZOOM 35-70mm/ F3,5-4,5  JAPAN adaptat SONY A7,NEX

Teleobiectiv Pentax A Tele Macro 35-70mm F3,5-4,5,manual de serie limitata adaptat  pentru montura E,SONY NEX,Sony A7,de pe montura de baza Pentax K.Optica foarte performanta face posibile imagini foarte sharp  pe intreaga scala a diafragmelor.Este extrem de ergonomic,are functia Macro iar testele comparate il situeaza in categoria obiectivelor de top.Obiectivul vine cu adaptorul montat si a fost testat cu rezultate foarte bune.

POZE TEST CU ACEST OBIECTIV

HQ VIDEO COMANDA RAPIDA  TEL:0725630660

BEST FOR VIDEO

Special ZOOM Lens

OLYMPUS 50mm/F1,8Portret Ultra Bokeh JAPAN adaptat SONY NEX,A7

Obiectiv manual japonez de calitate maxima,testat .Este adaptat pentru montura E,SONY NEX,Sony A7 si se poate monta pe orice mirrorless Sony. Olimpus a produs unele obiective care sunt considerate  ca fiind printre cele mai bune de pe piata mondiala.Optica foarte performanta face posibile imagini foarte sharp cu o cromatica placuta pe intreaga scala a diafragmelor.Este extrem de ergonomic iar testele comparate il situeaza in categoria obiectivelor de top.Obiectivul vine cu adaptorul montat.

POZE TEST CU ACEST MODEL

HQ VIDEO TESTED COMANDA RAPIDA  TEL:0725630660 Special PRIME Lens

BEST FOR VIDEO

PENTACON PRAKTICAR/ZEISS 50mm/F2,4 PORTRET German lens adaptat SONY NEX

Obiectiv  manual german de serie limitata care are o constructie mini,pancake cu un bokeh foarte placut dar si un sharp accentuat fabricat de Carl Zeiss Jena.Obiectivul are montura Praktica B (PB) si este adaptat pentru Sony E ,NEX sau seria Sony A7,etc.Calitatea optica a acestui obiectiv este remarcabila  iar ergonomia este foarte buna.Cromatica este una foarte placuta iar sharpul se pastreaza si la diafragma cea mai deschisa,wide-open.Obiectivul este recomandat in exclusivitate la fotografia artistica care include portret,strada,detalii peisaj,evenimente.

When the Praktica B system was launched it was accompanied by arange of lenses named Prakticar. They were made by Carl Zeiss Jena,Pentacon and Sigma Japan.  Later Pentacon sourced zoomlenses from Cimko and Cosina. After German reunification theCarl Zeiss Jena Prakticar lenses production was closed.  Then theKorean manufacturer Samyang was chosen, by the new owners SchneiderDresden, to supply Pentacon with zoom lenses.

sursa:http://praktica.planetaclix.pt/lenses.html

POZE TEST CU ACEST MODEL

HQ VIDEO TESTED COMANDA RAPIDA  TEL:0725630660 Special PRIME Lens

TAKUMAR A ZOOM MACRO 28-80mm /F3,5-4,5  JAPAN adaptat SONY A7, NEX

Teleobiectiv japonez  manual  de calitate si de serie limitata.Obiectivul este adaptat  pentru montura E,SONY NEX de pe montura de baza PENTAX PK.Se poate monta pe orice mirrorless cu montura E, SONY NEX.Optica foarte performanta face posibile imagini foarte sharp cu o cromatica placuta pe intreaga scala a diafragmelor.Este extrem de ergonomic iar testele comparate il situeaza in categoria obiectivelor de top.Obiectivul vine cu adaptorul montat si a fost testat cu rezultate foarte bune.

POZE TEST CU ACEST OBIECTIV

HQ VIDEO TESTED COMANDA RAPIDA  TEL:0725630660 Special ZOOM Lens

BEST FOR VIDEO

BEST FOR VIDEO

SOLIGOR ULTRA WIDE 17mm/ F4 EXTREM SHARP WIDE JAPAN adaptat SONY A7, NEX

Obiectiv manual Soligor Ultra Wide Japan 17mm F4  de calitate si de serie limitata adaptat  pentru montura  Sony A7 sau NEX ,montura E Sony.Optica foarte performanta face posibile imagini foarte sharp  pe intreaga scala a diafragmelor.Este extrem de ergonomic iar testele comparate il situeaza in categoria obiectivelor de top si in general ca orice obiectiv manual se adreseaza in special fotografiei artistice care cere o rigurozitate crescuta in ceea ce priveste compozitia.Obiectivul vine cu adaptorul montat si este testat.

POZE TEST CU ACEST OBIECTIV

HQ VIDEO TESTED COMANDA RAPIDA  TEL:0725630660 Special PRIME Lens

BEST FOR VIDEO

KIRON MACRO 24mm/ F2 EXTREM SHARP & BOKEH JAPAN adaptat SONY A7,NEX

Obiectiv manual japonez de calitate maxima,testat .Este adaptat de pe montura Nikon AI,F pentru montura E,SONY NEX toata gama,Sony A7 toata gama si se poate monta pe orice mirrorless Sony. Kiron a produs unele obiective pentru Nikon care sunt considerate  ca fiind printre cele mai bune de pe piata mondiala.Optica foarte performanta face posibile imagini foarte sharp cu o cromatica placuta pe intreaga scala a diafragmelor.Este extrem de ergonomic iar testele comparate il situeaza in categoria obiectivelor de top.Obiectivul vine cu adaptorul montat.

POZE TEST CU ACEST OBIECTIV

HQ VIDEO TESTED COMANDA RAPIDA  TEL:0725630660 Special PRIME Lens

BEST FOR VIDEO

MINOLTA  MACRO TELE-ZOOM 100-300mm/ F5,6  JAPAN adaptat SONY A7,NEX

Teleobiectiv japonez  manual cu focala constanta de calitate si de serie limitata.Obiectivul este adaptat  pentru montura E,Sony Nex de pe montura de baza Minolta MD.Se poate monta pe orice mirrorless cu montura E, Sony Nex.Optica foarte performanta face posibile imagini foarte sharp cu o cromatica placuta pe intreaga scala a diafragmelor.Este extrem de ergonomic iar testele comparate il situeaza in categoria obiectivelor de top.Obiectivul vine cu adaptorul montat si a fost testat cu rezultate foarte bune.

POZE TEST CU ACEST OBIECTIV

HQ VIDEO COMANDA RAPIDA  TEL:0725630660

BEST FOR VIDEO

Special ZOOM Lens